Mixeco

Mixeco

احسن منتدي
 
البوابهالرئيسيةاليوميةمكتبة الصورس .و .جبحـثالمجموعاتالأعضاءالتسجيلدخولالقرأن الكريم
http://clan.z8games.com
http://mixeco.playogame.com/f1-montada

 

جارى تصميم الاستايل عزرا عن الخطاء المسبب

شاطر | 
 

 كيفيه انشاء هاك كروس فاير بنفسك

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
Mix
صاحب منتدى
صاحب منتدى
avatar

100%

الجنسيه : مصرى
ذكر العذراء

التِنِّين

 المساهمات المساهمات : 177
نقاط نقاط : 295663
السٌّمعَة السٌّمعَة : 1
تاريخ الميلاد تاريخ الميلاد : 11/09/2000
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 23/04/2011
العمر العمر : 18
الموقع الموقع : http://mixeco.playogame.com
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : مدير المنتدي
المزاج المزاج : رايق

ميكس
mix: 50

مُساهمةموضوع: كيفيه انشاء هاك كروس فاير بنفسك   الأحد مايو 22, 2011 3:42 pm

االسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

إنهاردا زي ما وعدت جبتلكوا شرح عمل هاك كروس فير عادي بكل سهوله


طبعا في برامج وحاجات هنحتاجها

Visual 2010

Source Code

+

At Least Windows XP SP3

أولا لازم يكون عندك علي الأقل

Win XP SP3

أو أي ويندوز أعلي

زي مثلا

Win Vista

Win 7

إلخ .....






أولا نيجي لتحميل برنامج

Visual 2010

مرفوع علي 4 روابط صاروخيه من مايكروسوفت

كل رابط بحجم 700 ميجا

ما عدا الأخير 95
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نيجي للشرح


[/size]

أول خطوه إضغط علي



New Project



وفي ال Side bar

إضغط علي

Installed Templates

بعد كدا إضغط علي

Visual C++

بعد كدا إضغط علي

win32 Console Application

بعد كدا إكتب إسم الهاك بتاعك أي حاجا مش مهم


بعد كدا هتلاقي دي طلعت إضغط


Next










بعد كدا غير

Application Type

خليها

.DLL


بعد كدا إضغط

Finish







بعد كدا إختار قايمة

Project


وإضغط علي

New Item


بعد كدا إختار

Cpp File

وسميه بأي إسم مش مهم

وإنقل قاعدة البيانات دي أو أي قاعده شغاله معا أخر باتش لكروس فير[/b]
الرمز:
using namespace std;

void __cdecl PushToConsole(char* szVal ) {
DWORD dwCShell = (DWORD)GetModuleHandleA("CShell.dll");
if( dwCShell != NULL )
{
DWORD *LTClient = ( DWORD* )( (dwCShell + 0x2AAE80) );
void* CONoff = ( void* )*( DWORD* )( *LTClient + 0x1F8 );
_asm
{
push szVal;
call CONoff;
add esp, 4;
}
}
}
DWORD WINAPI Main(LPVOID) {
while(GetModuleHandleA("CShell.dll") == NULL ) {
Sleep(150);
}

bool PlayerGlow = true;
bool FogEnable = false;
bool Nosmoke = true;
bool Whitewalls = false;


for(;Wink {
__asm pushad;
if(GetAsyncKeyState(VK_F2)&1) {
PlayerGlow = !PlayerGlow;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F3)&1) {
FogEnable = !FogEnable;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F4)&1) {
Nosmoke = !Nosmoke;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F9)&1) {
Whitewalls = !Whitewalls;
}

if (Nosmoke) {
PushToConsole("DrawParticles 1");
}
else {
PushToConsole("DrawParticles 0");
}

if (FogEnable) {
PushToConsole("FogEnable 1");
}
else {
PushToConsole("FogEnable 0");
}
if (PlayerGlow) {
PushToConsole("ScreenGlowEnable 1");

}
else {
PushToConsole("ScreenGlowEnable 0");

}
if (Whitewalls) {
PushToConsole("DrawFlat 1");
}
else {
PushToConsole("DrawFlat 0");
}
Sleep(100);
__asm popad;
}
}
BOOL WINAPI DllMain ( HMODULE hDll, DWORD dwReason, LPVOID lpReserved )
{
DisableThreadLibraryCalls(hDll);
if ( dwReason == DLL_PROCESS_ATTACH )
{
MessageBoxA(0, "The Creators Name Here ", "Successfully Injected", 0);
system("start [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
CreateThread(NULL, NULL,Main, NULL, NULL, NULL);
}
return TRUE;
}






وبعد كدا إضغط علي




بعد كدا هتلاقيه يقوم ببناء قاعدة البيانات

وهتطلعلك رساله زي دي






إضغط علي


Yes


ولو إنتا مشيت تبع كلامي صح 100/100 هتكون تمام


لو الرساله دي طلعت إضغط

ok







وبعد كدا روح المسار دا




Compilers Projects

هتلاقي ملف إسمه


Debugged


هتلاقي جواه ملف الهاك بصيغة

.DLL

وكدا إنتا تمام يا معلم


ومش ناقصك غير الإنجكتور


وتشغل الهاك

ودي الهوت كيز بتاع الهاك



من



F2 Player Glow
F3Fog
F4 No Smoke
F9 White Walls



ملحوظه لما يحصل تحديث للعبه هتحتاج بعد كدا إن إنتا تدور بنفسك علي أكواد وقاعدة بيانات جديده للهاك عشان يشتغل

وطبعا إنتا ممكن تبدل قاعدة البيانات دي بقاعده أفضل وتجيب أكواد تانيه بس طبعا لازم تكون محترف

Visual 2010


وترقبوا قريبا طريقة عمل قايمة D3D Menu عشان الهاكات إلي تعملها يبقي ليها قائمه زي ال VIP Hack بالظبط

_________________
قوانين المنتدي ليقرها الجميع
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

رابط كلان المنتدي [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

مسابقه جميله قوي الي يعمل 20 موضوع في قسم يصبح مشرف هذا القسم و ده رابط المسابقه [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] تعمل ال 20 موضوع اكتب في موضوع المسابقه انا عملت 20 مموضوع
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
http://mixeco.playogame.com/ mix112233@yahoo.com
dodomasry11
عضو جديد
عضو جديد
avatar

25%


الجنسيه : مصرى
ذكر الحمل

الثور

 المساهمات المساهمات : 2
نقاط نقاط : 259318
السٌّمعَة السٌّمعَة : 10
تاريخ الميلاد تاريخ الميلاد : 10/04/1997
تاريخ التسجيل تاريخ التسجيل : 07/11/2011
العمر العمر : 21
العمل/الترفيه العمل/الترفيه : table tennis/تنس طاولة
المزاج المزاج : happy

مُساهمةموضوع: رد: كيفيه انشاء هاك كروس فاير بنفسك   الإثنين نوفمبر 07, 2011 10:27 am

Mix كتب:
االسلام عليكم ورحمة الله وبركاته

إنهاردا زي ما وعدت جبتلكوا شرح عمل هاك كروس فير عادي بكل سهوله


طبعا في برامج وحاجات هنحتاجها

Visual 2010

Source Code

+

At Least Windows XP SP3

أولا لازم يكون عندك علي الأقل

Win XP SP3

أو أي ويندوز أعلي

زي مثلا

Win Vista

Win 7

إلخ .....






أولا نيجي لتحميل برنامج

Visual 2010

مرفوع علي 4 روابط صاروخيه من مايكروسوفت

كل رابط بحجم 700 ميجا

ما عدا الأخير 95
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نيجي للشرح


[/size]

أول خطوه إضغط علي



New Project



وفي ال Side bar

إضغط علي

Installed Templates

بعد كدا إضغط علي

Visual C++

بعد كدا إضغط علي

win32 Console Application

بعد كدا إكتب إسم الهاك بتاعك أي حاجا مش مهم


بعد كدا هتلاقي دي طلعت إضغط


Next










بعد كدا غير

Application Type

خليها

.DLL


بعد كدا إضغط

Finish







بعد كدا إختار قايمة

Project


وإضغط علي

New Item


بعد كدا إختار

Cpp File

وسميه بأي إسم مش مهم

وإنقل قاعدة البيانات دي أو أي قاعده شغاله معا أخر باتش لكروس فير[/b]
الرمز:
using namespace std;

void __cdecl PushToConsole(char* szVal ) {
DWORD dwCShell = (DWORD)GetModuleHandleA("CShell.dll");
if( dwCShell != NULL )
{
DWORD *LTClient = ( DWORD* )( (dwCShell + 0x2AAE80) );
void* CONoff = ( void* )*( DWORD* )( *LTClient + 0x1F8 );
_asm
{
push szVal;
call CONoff;
add esp, 4;
}
}
}
DWORD WINAPI Main(LPVOID) {
while(GetModuleHandleA("CShell.dll") == NULL ) {
Sleep(150);
}

bool PlayerGlow = true;
bool FogEnable = false;
bool Nosmoke = true;
bool Whitewalls = false;


for(;Wink {
__asm pushad;
if(GetAsyncKeyState(VK_F2)&1) {
PlayerGlow = !PlayerGlow;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F3)&1) {
FogEnable = !FogEnable;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F4)&1) {
Nosmoke = !Nosmoke;
}
if(GetAsyncKeyState(VK_F9)&1) {
Whitewalls = !Whitewalls;
}

if (Nosmoke) {
PushToConsole("DrawParticles 1");
}
else {
PushToConsole("DrawParticles 0");
}

if (FogEnable) {
PushToConsole("FogEnable 1");
}
else {
PushToConsole("FogEnable 0");
}
if (PlayerGlow) {
PushToConsole("ScreenGlowEnable 1");

}
else {
PushToConsole("ScreenGlowEnable 0");

}
if (Whitewalls) {
PushToConsole("DrawFlat 1");
}
else {
PushToConsole("DrawFlat 0");
}
Sleep(100);
__asm popad;
}
}
BOOL WINAPI DllMain ( HMODULE hDll, DWORD dwReason, LPVOID lpReserved )
{
DisableThreadLibraryCalls(hDll);
if ( dwReason == DLL_PROCESS_ATTACH )
{
MessageBoxA(0, "The Creators Name Here ", "Successfully Injected", 0);
system("start [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
CreateThread(NULL, NULL,Main, NULL, NULL, NULL);
}
return TRUE;
}






وبعد كدا إضغط علي




بعد كدا هتلاقيه يقوم ببناء قاعدة البيانات

وهتطلعلك رساله زي دي






إضغط علي


Yes


ولو إنتا مشيت تبع كلامي صح 100/100 هتكون تمام


لو الرساله دي طلعت إضغط

ok







وبعد كدا روح المسار دا




Compilers Projects

هتلاقي ملف إسمه


Debugged


هتلاقي جواه ملف الهاك بصيغة

.DLL

وكدا إنتا تمام يا معلم


ومش ناقصك غير الإنجكتور


وتشغل الهاك

ودي الهوت كيز بتاع الهاك



من



F2 Player Glow
F3Fog
F4 No Smoke
F9 White Walls



ملحوظه لما يحصل تحديث للعبه هتحتاج بعد كدا إن إنتا تدور بنفسك علي أكواد وقاعدة بيانات جديده للهاك عشان يشتغل

وطبعا إنتا ممكن تبدل قاعدة البيانات دي بقاعده أفضل وتجيب أكواد تانيه بس طبعا لازم تكون محترف

Visual 2010


وترقبوا قريبا طريقة عمل قايمة D3D Menu عشان الهاكات إلي تعملها يبقي ليها قائمه زي ال VIP Hack بالظبط
أنت بتقول أضغط على( )
ألمفروض أضغط على أيه؟
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
dodomasry11@yahoo.com
 
كيفيه انشاء هاك كروس فاير بنفسك
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
Mixeco :: الالعاب الاكترونيه :: قسم لعبه كروس فاير-
انتقل الى: